Játszóházi hírek

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani legújabb evangéliumi gyermeklemezünket, a CSALÁDI ÁHÍTATOSKÖNYVET. Maga a lemez úgy készült, hogy a könyv szerzői megkerestek bennünket, hogy az áhítatok dalait énekeljük fel a Napraforgók Együttessel közösen. Így született meg 15 feldolgozott dal, 45 perces összidővel, mely ajándék lemezként került bele a fenti könyvbe. Igen megtisztelő volt ez számunkra, ifjúsági lemezeket készítettünk már, videoklipeket, gyereklemezeket, karaoke dvd is, de könyvmellékletet még soha. Tisztában vagyunk azzal is, hogy nem éri meg lemezeket csinálni, stúdióba vonulni, nyomdaköltséget, és jogdíjakat fizetni a 21. században, de a misszió miatt megéri áldozatokat hoznunk. Igyekszünk minőségi anyagokat korrekt áron ajánlani Nektek! Fogadjátok őket szeretettel!
Családi áhítatoskönyv
Közel 20 év alatt több mint 100 élő koncert, 85 stúdiózott dal a Szövetség zenekarral, és a Napraforgók együttessel közösen. Három evangéliumi gyerek CD, két ifjúsági CD, egy karaoke DVD után itt a legújabb projektünk: elkészítettük a CSALÁDI ÁHÍTATOSKÖNYV zenei mellékletét. Ezt a könyvet elsősorban családoknak szánják a szerzők, hogy ebben a rohanó világban jusson egy kis idő a megállásra is.

Hallgasson bele legújabb lemezünkbe: https://www.youtube.com/watch?v=f8pkeisMFBM

 

Szeretettel ajánljuk a Family magazin legújabb számát, melyben rólunk is olvashattok:

 

Family magazin - Naprafogók Játszóház  Family magazin - Naprafogók Játszóház

 

Szeretettel ajánljuk legújabb szolgáltatásunkat:

 

 

Csillámtetoválás

„A csillámtetoválás a testfestés egyik legkedveltebb formája. Bőrbarát alapanyagokból készült csillám használata teljesen biztonságos, mert nem irritálja a bőrt, és a ragasztó is speciálisan allergiamentes anyagokból készül. Nagy előnye, hogy víz-és izzadságálló, tehát tartós, akár 7-14 napig is fennmarad a bőrön, nyugodtan fürödhetünk, strandolhatunk vele.”

Oszd meg az oldalunkat!